Olej z Černého kmínu za studena lisovaný s pipetkou, 100ml

Kód: 282
249 Kč 206 Kč bez DPH 249 Kč / 100 ml
Skladem

Vhodné na citlivou pokožku a pleť, ekzémy, vhodný i do koupele. 

Detailní informace

Detailní popis produktu

POPIS

Olej z černého kmínu (olej z černuchy seté) se využívá v asijské a orientální medicíně při kožních ekzémech a kopřivce. Je vhodný k vnitřnímu i vnějšímu užití. Vzhledem tomu, že Černucha setá (černý kmín) obsahuje množství nenasycených mastných kyselin, je olej vhodný jako podpůrný prostředek při léčbě mnoha onemocnění. Je výborný v péči o suchou, citlivou a podrážděnou pokožku obličeje i pokožku celého těla.

MÍRA KOMEDOGENITY: stupeň 2 a co je komedogenost naleznete zde: https://www.memoa.cz/co-je-komodogenni-olej/

Vůně: Jemně kořeněná vůně.

POUŽITÍ: Suchá podrážděná pokožka.

Ingredience (INCI): Nigella sativa (Black Cumin) Seed Oil – Olej z černého kmínu

Složení: za studena lisovaný Kmínový olej

Dávkování a užívání: Používejte na pokožku nebo pleť. Ideálního výsledku dosáhnete při noční aplikaci po odlíčení pokožky. Kapátkem odeberte z lahvičky požadované množství oleje do dlaně ruky, prohřejte v dlani a poté aplikujte na pleť. Vetřete do kůže.

Koupele: 30 kapek oleje do vody s horkou vodou.

Masáže: 20 kapek oleje naneste na unavené svaly a lehce masírujte.

Upozornění: K vnějšímu i vnitřnímu použití.

Skladování: Skladujte na suchém a tmavém místě při pokojové teplotě. Po otevření spotřebujte do 3 měsíců.

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: